Nedbrydning

Nedbrydning

Skal du have foretaget en nedbrydning? Hos MH Entreprise er det noget, vi kan hjælpe dig med. Vi hjælper med nedrivninger i Hobro, Randers, Aalborg og den øvrige del af Nordjylland. Vil du gerne have et nedbrydningsfirma, der foretager nedbrydning korrekt, er vi den rette løsning.

Vi har flere års erfaring med nedbrydning af huse og lignende. Vi har nogle faste processer i forbindelse med nedbrydning, der sikrer dig, at der bliver taget hensyn til alt. Når du vælger os, er du sikker på at få udført arbejdet med kvalitet for øje. Derudover er vi også effektive og får foretaget opgaven hurtigt.

Sådan foregår nedbrydning
Når du skal have foretaget nedbrydning, har vi nogle faste rutiner, vi går igennem. Vi starter med at screene bygningen for farlige stoffer. Skulle der være nogle, bliver disse fjernet efter gældende lovning. Dernæst frakobles alle forsyninger for at gøre nedbrydningen mere sikker. Vi fjerner inventar, glas og lignende, som kan være svært at gøre med maskiner. Først nu er vi klar til den egentlige nedbrydning.

Huset bliver nedbrudt, og vi står selvfølgelig også for at sortere diverse materialer.

Vi sørger for, at de forskellige materialer bliver fragtet de rigtige steder hen, hvor de kan blive genanvendt. Slutteligt planeres grunden, og så er arbejdet færdigt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ønsker du et uforpligtende tilbud på nedbrydning, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 23 61 87 12 eller skrive til os på mh@mh-entreprise.dk.​